Edit by VlaDo: Ovde iskazujete vasa misljenja o RapidShareu zasto je dobar a zasto ne, i isto tako pomognite clanovima da na sto laksi nacin
skinu ono sto zele.
Ne mozete to ako skinuti je imate problem sa javnom IP adresom.
Posto ne verujem da znate o cemu Vam govorim ja cu se potruditi zbog Vas dvoje da to objasnim svima.
Elem ne znam koji tip konekcije ka internetu ostvarujete ali je problem uvek isti.
Sa svakom konekcijom (osim u slucaju Wireless-a) vi dobijate neku "dinamicku IP adresu" !
Sa tom adresom mozete prici rapidsharu smao jodnom u toku 24 sata,sto znaci da mozete skinuti smao jedan fajl kao free usser !
Da bi ostvarili ono sto zelite morate pod 1 biti Srbi pa samim tim i namazani da nekog prevarite
(u ovom slucaju RapidShare).
To ce te uciniti na sledeci nacin.Pod predpostavkom da koristite ADSL nakom prvog skinutog File ce te Vas ADSL ruter restartovati
(iskljiciti pa ponovo ukljuciti).
Tim postupkom vi dobijate novu IP adresu i idete na RapidShare bez problema po sledeci Fajl.
Ovu radnju ce te ponavljati za svaki sledeci koji zelite skinuti.
Ista je situacija i sa Dial-up konekcijom (ma da ne verijem da to jos neko koristi u Srbiji) znaci Diskonect pa ponovo Conecting....kako bi svaki put
po ostvarenoj konekciji dobijali novu IP adresu.
Kod kablovskog Internete je ista prica.Za neki 5. vid konekcije jos uvek ne znam da postoji.
Kada je Wireless u pitanju to ne pomaze jer od svog provajdera uvek dobijate istu javnu IP adresu iz domena koju poseduje wireless porvajder a u 99%
slucajeva je vec neko pre Vas iz Vase wireless mreze bio na rapid-u i to pravo na 1 fajl vec iskoristio.
Za Wireless korisnike ostaje jedino resenje da plate nalog na rapidshare ili koriste neki software Proxi-Tools kojim sami menjate adrese po potrebi
sto sam i ja do skoro radio dok nisam uzeo i ADSL pored Wireless-a.
U nadi da ne koristite Wireless ili konekciju sa "Statickom IP adresom evo Vam resenja.
Pozdrav !
[Izmenjeno 11-1-2009 miloshn33]
[Izmenjeno 12-1-2009 vlado_pr]
[Izmenjeno 12-1-2009 vlado_pr]
meni na SBB internetu nije tako za rapid share kao sto pricas. ja skinem jedan fajl i sacekam 15 minuta i onda mogu drugi. a desavalo mi se i da
skidam odma jedan za drugim redom preko RAPID SHARE . . .
| Citat: |
(svi ostali idu direktno u Telekom njihovim vodovima kada je ADLS
u pitanju) tako da SBB ima svoje Rutere koji i razlicitim vremenskim intervalima rade "Watchdoog" i "Load Balansing" saobracaja u mrezi te u istom
sistemu "pingovanje" razlicitih IP opsega adresa i promenu istih u zavisnosti od opterecanja po jednom IP opsegu.Posle svakog skinutog fajla na RS se ceka po 15 minuta a ne ceo dan. Kablovski net isto kao i wireless ima staticku IP adresu. Kod ADSL-a umesto
direktnog gasenja i paljenja modema da bi se promenila IP adresa bolja metoda je koriscenje programa koji to radi za mnogo krace vreme a moguce je i
automatizovati taj proces tako da to dodje "skoro" isto kao i da imate premium account. 
Od uvek skidam sa rapidshare-a programe i igrice. Nekad sam imao wireless sa statičnom IP adresom i tada je znao rapidshare da se prevari i mogo sam
po dva fajla da skidam od jednom. Sada preovladava telekomov ADSL sa dinamičkom IP adresom a menja se svaki put kad se resetuje modem, za lakše
skidanje majstori su napravili program CRYPT LOAD koji sve sam radi. http://rapidshare.com/files/179640197/CryptLoad_1.1.6.rar
| Citat: |
CITAT "Za Wireless korisnike ostaje jedino resenje da plate nalog na rapidshare ili koriste neki software Proxi-Tools kojim sami menjate adrese
po potrebi sto sam i ja do skoro radio dok nisam uzeo i ADSL pored Wireless-a."

Ja sam skoro trebao skinuti nesto sa rapid-a i mrzilo me da cekam, pa sam iz znatizelje ukucao na google-u RAPIDSHARE HACK i otvorio mi je neki link u
kojem je sve lijepo objasnjeno kako ishakati rapidshare, ova opcija je moguca i za one sa wireless konekcijom. Ako nadjem opet taj link, stavljam ga
ovdje!
Takvih linkova ima milion ali velika vecina ne funkcionise...
Taj program Cryptload da bi mogao da se instalira trazi da prethodno na kompjuteru bude instaliran netFramework verzija minimum 3.0
Ukoliko neko zeli da uploaduje nesto moze da proba i preko sajta megaupload, tamo nema cekanja po 10-15 minuta izmedju skidanja, samo 45 sekundi
Lepa temica. Dragi moji ja već duže vreme koristim JDownloader koji u suštini nije ništa novo ali... Može da se podesi da sam resetuje modem po
završenom download-u svakog fajla tako da se izbegava čekanje + linkovi ka rarovima mogu da se unesu grupno prostim kopiranjem u klipbord i klikom
na jedan plusić + možete odmah uneti i pass i omogućiti mu da ih automacki otpakuje + može da se ograniči down ako vam je potreban protok za surf
ili nešto drugo + imate update jednom dnevno ++++ ma sve +. Toplo preporučujem svakome ko ima dinamičku IP adresu. Stvar radi besprekorno!
http://jdownloader.org/home/index
A da, + potpuno je besplatan!!!

A što se pretrage tiče, naravno, http://www.warez-bb.org/
Samo ćete morati da se registrujete.
Lep vam DOWNLOAD...
[Izmenjeno 13-1-2009 shandoo]