Poslednja aktivnost: Nikad
Nije prijavljen [Prijavi se - Registruj se]
Idi Na Dno
pretrazivac 
samo po forum.nacionalnaklasa.net
po celom srpskom web-u
Popusti za clanove Kako postati clan?
Verzija za štampu | Prati ovu temu | Dodaj u omiljene  
 Strana:  1  2  3  4  ..  8
Autor/ka: Naslov: Moja 850-ica

ČikaMoma

Profy šofer

Registrovan/a: 12-1-2008
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: napunjene baterije...

[*] napisana 1-5-2010 u 01:34

Lepo, lepo! Samo napred i postavi poneku sliku... :ispod_kola:

Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku

mustang289

Ovaj će da poludi za volanom!!!

Registrovan/a: 20-2-2007
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: uvek lagano crnogorski

[*] napisana 1-5-2010 u 09:18

Pokaži majstoru slike sa Avala sajta, ako češ ga raditi "u šaraf", jer ako nije restavrator, neće te razumeti. BTW, onaj lanac što si stavio ima više lufta kao nov, nego Fiatov sa 100.000km.

running low 12's easily
Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku

edo

Profy šofer

Registrovan/a: 4-10-2009
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Bez raspoloženja

[*] napisana 1-5-2010 u 09:31

No masina ce biti super,samo jako obrati paznju na taj tocak,da ti se to sredi 100%,da posle nebi trosio gume!

Obren850

Profy šofer

Registrovan/a: 19-3-2010
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: iz'zetno raspolozen

[*] napisana 1-5-2010 u 19:41

Hocu, hocu naravno, cim limar pocne da radi(za koji dan) ima da mu visim nad glavom 24/7! :D
Moram taj tocak da sredim, inace nista od registracije, a i naravno, ne zelim da vozim auto koji nije tehnicki ispravan i na taj nacin bilo koga ugrozavam, taman posla...:deda: Interesantno, guma na tom tocku je ravnomerno istrosena, ali svakako, nece videti ulicu dok se to ne ispravi...
Sto se lanca tice, nisam ga preterano zagledao, ali mislim da bi mi majstor rekao da nije zadovoljavajuc za ugradnju kad sam ga doneo... Eksploatacija ce pokazati kako ce se ponasati, da li ce se istegnuti brzo ili ce trajati koliko je predvidjeno, a ne vidim razlog sto ne bi... Ne planiram sa njim da se trkam, divljam, potpisujem, vrtim do 7000RPM i sl. pa se nadam da ce sve biti OK, u principu... U svakom slucaju, hvala na upozorenju... :)
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Obren850's Yahoo

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 13-5-2010 u 23:45

Evo mali update... Ficko je pre neki dan preseljen kod limara koji ga je pregledao i od prilike ustanovio sta treba i kako treba... Sutra idem po komplet pragove, zadnje rubove i patose, a mozda ce trebati jos nesto, videcu kad ga rastavi skroz...
Diagnostikovan je problem onog prednjeg tocka... Mehanicki je sad sve OK, ali je od udarca gibanj malo "usao" u karoseriju i poterao desni polupatos u nazad! :( Ako se pazljivo pogleda, kada se sedi u kabini, moze se primetiti da je desni polupatos za nijansu visi u odnosu na levi... To je poremetilo geometriju i sad ce ficko morati da se "proteze" ne bi li se sve vratilo na svoje mesto... :losi-zubi: S obzirom da mi dugogodisnji prijatelj radi ficka(a vec mi je radio bubu pre 13 godina, koju cu BTW predstaviti u odgovarajucoj temi kad bude lepse vreme), imam poverenja u njega i ocekujem da ce sve biti OK... Inace, odlucio sam da se ofarba ponovo u crvenu boju, nekako mi se svidja kako mu stoji...
Evo ga ficko koji ceka kamion da ga ponese do limara

http://img190.imageshack.us/img190/7944/37675775.th.jpg http://img198.imageshack.us/img198/1132/70280632.th.jpg
Evo ga i motorce posle remonta(malo je prljav, nisam stigao da ga operem)

http://img257.imageshack.us/img257/1696/posleservisa.th.jpg
Pogledaj Korisnikov Profil Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Obren850's Yahoo

Luka464

Profy šofer

Registrovan/a: 20-4-2010
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Smor pocela skola :(

[*] napisana 13-5-2010 u 23:50

u koju bi boju da ga prefarbas?
Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Luka464's Yahoo

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 13-5-2010 u 23:52

Farba se u crvenu ponovo! :lizalica: Neka kvalitetnija akrilna boja, videcu sa limarom...

Luka464

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 13-5-2010 u 23:54

trebao bi i zadnji vezni da zamenis.
Pogledaj Korisnikov Profil Pošalji e-mail korisniku Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku Luka464's Yahoo

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 13-5-2010 u 23:59

Naravno, njega jurim da nadjem polovnog, a sto boljeg, jer mi se ne daje bas 100E za novog... :undecided: I branici se menjaju(kad nabavim odgovarajuce), a stopaljke vec imam...

Luka464

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 00:02

jesi li mislio da nabudzis masinu posto je 850 mogo bi da odes da mu zbruse glavu da mu povecas kompresiju :obrve: malo jace opruge na ventilima......

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 00:13

Za sada nisam planirao takve intervencije oko motora iz razloga sto postoji jos mnogo "redovnih" stvari da se zavrse... Kad se zavrsi limarija, treba da uradim enterijer, potom da ga regisrujem, kupim 4 nove gume itd... Planiram da jednog dana predjem na el. palenje, SC bregastu, veci karburator, drugu izduvnu granu(Fiat 850 ili A112), ali otom potom, to me za sada najmanje brine...
Pravim ga da bih uzivao u voznji, pre svega... :ok:

Luka464

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 00:19

najbitnije je da nije truo.....motor ces lako da sredis... :rock:

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 00:24

Truo jeste, zato ide kod limara! :D Ali, sve je to rutinski trulo(tipa pragovi i rubovi), nista neobicno za jednog ficu... Bitno je da ima gde da se vari... :cigara:

Luka464

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 00:54

pa mislim to je fabricki truo haha to je normalna stvar sa autom starim 30,40 godina

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 19:44

Evo danas sam ispazario podsajtne i sajtne obe i oba zadnja ruba... :)

http://img193.imageshack.us/img193/4023/12922679.th.jpg

Ostaje jos zadnji vezni lim i oba polupatosa, trebalo bi iza nedelje i to da stigne...

zemunelo

Klub 1000+

Registrovan/a: 24-1-2009
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 19:52

Limarija je Metalpres ili Golaš?

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 19:55

Golas, barem po nalepnicama... Uzeo sam ih u Vardaru u BG-u...

zemunelo

Klub 1000+

Registrovan/a: 24-1-2009
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 20:05

Ok,za njih kažu da su malo kvalitetniji. U principu,ja kad sam ugovarao sa majstorom limariju,rekao sam mu da imam sve original zastavinu limariju a on reče da to nema veze,svaki deo (original,mala privreda) mora da se uklapa. E sad,verovatno nakad manje,nekad više... :cigara:
U svakom slučaju,želim da ti majstor sve to lepo odradi kao što je meni moj! :dada:

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 14-5-2010 u 20:16

Pa koliko sam ih zagledao, kvalitet odlivaka je pristojan, jedino se vidi da su dugo stajali u radnji, prasnjavi su kao nedaj boze... :D Nisu nigde iscukani, savijani i sl., pa se nadam da ce lepo da legnu...
Hvala, sutra bi trebalo da se pocne sa rastavljanjem i secenjem, a ja cu za koji dan da ga obidjem i napravim koju slicicu...

Marko94

Profy šofer

Registrovan/a: 9-5-2010
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: Ma Idi Begaj

[*] napisana 25-5-2010 u 17:53

Pa lepo Obrene,bice to dobra masina a sobzirom da je motor 850 bice zmaj.

Kadar stići i preteći i na punoj liniji preticati
http://img143.imagevenue.com/loc243/th_70467_97_122_243lo.jpg

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 25-5-2010 u 22:53

Bice pristojno, ja se nadam... Trenutno je auto kod limara, do 3.06. ocekujem zavrsetak limarskih radova i tad cu otici da ga obidjem i da ga slikam(sad ne mogu, nemam vremena, ispitni rok pocinje :udri: )... Od tada pocinju pripreme za farbanje i onda ce to vec da lici na nesto... :lizalica:

fusher

Registrovan/a: 10-3-2010
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: zašto ......:-(((

[*] napisana 26-5-2010 u 09:27

Limarija originalna sjeda samo tako, a ova druga, kod mene se takva zove "fa vento" zna zadati glavobolju pogotovo za veće aute kad fali po 1 cm lima, pa ga ti upasaj! Al zato cijenom je duplo niža, i nisu sve tako loše. Fićina neoriginalna kažu kako sam čuo da je najveći problem prednji vezni i blatobrani.....

Ja ko svraka, volim da se sjaji!

Obren850

Profy šofer

Korisnik nije na vezi

[*] napisana 26-5-2010 u 11:56

Pa, ovi kalupi deluju OK, video sam samo sajtne kad su bile ugradjene, ne rece mi majstor da je imao poteskoca sa ugradnjom... Na svu srecu, ne menjam krila i prednji vezni, jer su dobri, tako da se nadam da cu izbeci tu muku, tj. majstor... :)

fusher

Registrovan/a: 10-3-2010
Korisnik nije na vezi

Raspoloženje: zašto ......:-(((

[*] napisana 26-5-2010 u 13:53

ma nije problem ni te lošije upasati, nego znaju limari da se razživciraju pa naprave preko one stvari posao, a i kako da ti limar objasni zašto toliko račun iznosi, jer , vjeruj, potroši se vremena dok ih upašeš da to liči na nešto, a sat puno eura košta:lizalica: pa je bolje original imati al za fiću baš nemaš puno izbora..... al opet za neke novije aute neki dijelovi limarije ko cijeli fića koštaju pa stoga.........:moron:

Ja ko svraka, volim da se sjaji!

Drejk

Profy šofer

Registrovan/a: 21-6-2008
Korisnik nije na vezi

[*] napisana 26-5-2010 u 20:15

Bice to dobar fica! Samo polako... ;)

Pogledaj Korisnikov Profil Poseti Korisnikovu Web Stranicu Pogledaj Sve Poruke Korisnika Pošalji U2U korisniku
 Strana:  1  2  3  4  ..  8

Idi Na Vrh