| Strana: 1 2 3 .. 27 |
|
Bošim
|
napisana 31-12-2005 u 01:51 |
|
|
Ovaj auto smo kupili nov davne 1982... Neznatno malo je vožen po lošem vremenu (kiša, so...), spava u toploj garaži i uvek je naglancan. Ofarban
je ceo pre nekih dvanaeset godina u MaxMayer, a pri tom je raspremljen tako da ni jedan kabal, cev, crevo, niti išta što nije lim nije ostalo na
njemu! Tada je i ponovo zaštićen. Mašina je iz Lancie Autobianci A112 Abarth od 70ks. Njegov fabricki DMB 850 je verno sluzio do 350 000km bez
ozbiljnije popravke. Auto do sada gazi nešto preko 370 000 km. Ne znam kako da sve o njemu napišem u kratkim crtama... Ima tu mnooogo da se priča!
Bolesna pedanterija i ljubav prema autima proizveli su da fica dobije status clana porodice. Auto sam sa svojih 18 nasledio od dede, praktično, otac
ga nije mnogo vozio, deda pa ja! Vremenom sam ga dorađivao kako bi tehnološki parirao modernijim automobilima, kako sa opremom tako i tehnički, pa
su se u Fići našli i el podizači, i centralno zaključ, i alarm, komfor sistem za zatveranje prozora, "/////ALPINE" muzika, homokinetički
zglobovi, kvalitetni amortizeri, umekšan birač brzina, zvučna izolacija kabine vodeno grejanje, grejac zadnjeg stakla... Ne mogu sve da nabrajam,
ima tu još more sitnica koje fićko ne poseduje u fabričkoj opremi... Neka fotke malo pričaju.....

|
|
|
|
sn00py
Profy šofer

Registrovan/a: 25-5-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: Recimo
|
napisana 31-12-2005 u 03:32 |
|
|
Boshime ovo se ceni...
Nema rechi koje to mogu opisati..
Ovako se neki auto voli...
Jednu stvar bih ti predlozio.. Da ofarbash npr u crno konzolu gde ti je radio... Ova zastavina bangava nijansa bash kvari utisak koji je inache
fenomenalan...
Svaka chast!!

Cekaj mene, Stoun, samo poluosovinu da uzmem!!!
|
|
|
|
Bošim
|
napisana 31-12-2005 u 09:53 |
|
|
nije druže zastavina, konzola je opelova, a veruj mi znači da razbije monotoniju. Kada sam radio enterijer nigde nisam mogao naći crveni ili crni
tepih, pa neka je nek' se bar nešto njuši sa sivim tepihom
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Registrovan/a: 25-4-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: ma nemate pojma!
|
napisana 31-12-2005 u 12:34 |
|
|
ma ja nemam tu shta mnogo da ti kazhem....
sve je sam vrh vrhova....
e sad da li je to ipak samo fitja ili neshto vishe tipa Hi teck fitja...ne znam...ali sve je stvarno extra!
neshto me zanima...
kako si omekshao birač brzina?
Originating from the 1930's to 1940's, the Black Dragons were known as the Amur River Society (kokuryu-kai.) Infamously known for their acts
of espionage, the Black Dragons were involved with subversion in China, and especially in the United States during World War II. This group would
later prove to be the foundation for the current Japanese mafia, known as the yakuza.

|
|
|
|
Puky
Scottish rebel

Registrovan/a: 6-4-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: ne osećam se
|
napisana 31-12-2005 u 16:15 |
|
|
Ja nemam reci za ovako dobro sredjenog coFija.
Svaka cast majstore... sto si uvek i bio u mojim ocima.
Crazy, not stupid ! 
|
|
|
|
Bošim
|
napisana 31-12-2005 u 16:39 |
|
|
Pa znaš kako je... Ja opravljam neke pumpe, pa je izbor opruga veeeliki!
|
|
|
|
sn00py
Profy šofer

Registrovan/a: 25-5-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: Recimo
|
napisana 31-12-2005 u 17:15 |
|
|
Ok kako ti kazesh.. Meni se ne svidja nijansa, a ova je nekako izbledela... Ne znam...
U svakom sluchajucelokupan utisak je fenomenalan...

Cekaj mene, Stoun, samo poluosovinu da uzmem!!!
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Korisnik nije na vezi
|
napisana 31-12-2005 u 19:18 |
|
|
boshime... da li mislish na opruge koje pritiskaju kuglice na poluzi....(ne mogu da se setim kako se zove...) na njih mislish?
Originating from the 1930's to 1940's, the Black Dragons were known as the Amur River Society (kokuryu-kai.) Infamously known for their acts
of espionage, the Black Dragons were involved with subversion in China, and especially in the United States during World War II. This group would
later prove to be the foundation for the current Japanese mafia, known as the yakuza.

|
|
|
|
coyot
ruzno pace :D

Registrovan/a: 13-10-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: brmm brmm
|
napisana 31-12-2005 u 23:33 |
|
|
voleo bih i ja tako al nisam toliko pedantan u stvari sam aljkav .... al
volim ficu vise nego leba jesti  svaka cast majstore pravi primer
fice u punom sjaju..
|
|
|
|
cane
...Ozenjen...

Registrovan/a: 20-4-2005
Korisnik je na vezi
Raspoloženje: oket
|
napisana 1-1-2006 u 05:18 |
|
|
Pa ja bih rekao Fića sa "nešto više"!!!!
Meni je lično drago da imam takvu čast da na forumu ciji sam član bude predstavljen ovakav Fica!
|
|
|
|
Bošim
|
napisana 1-1-2006 u 12:55 |
|
|
Hvala ljudi, hvala! 
@Filip - da, na te opruge sam mislio, ali ako staviš preslabe opruge iskakaće iz brzina!
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Korisnik nije na vezi
|
napisana 1-1-2006 u 16:59 |
|
|
jasno mi je...ok hvala!!!
p.s. da li mogu da promenim one dve opruge dok je josh menjach na autu....drzhi ih onaj flah.....ako me razumesh na koje mislim...

|
|
|
|
Bošim
|
napisana 1-1-2006 u 18:49 |
|
|
DA!
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Korisnik nije na vezi
|
napisana 1-1-2006 u 19:08 |
|
|
ok hvala

|
|
|
|
Luka
Profy šofer

Registrovan/a: 30-12-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: trebam pare za benzin
|
napisana 5-1-2006 u 02:58 |
|
|
Ovaj fićo je barem dvije klase više od serijskog, svaka čast.
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Korisnik nije na vezi
|
napisana 5-1-2006 u 11:36 |
|
|
slike govore dosta ali ne dovoljno...
fitja je mnogooo dobar!!!

|
|
|
|
luka.l
Profy šofer

Registrovan/a: 31-3-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: :S
|
napisana 5-1-2006 u 17:37 |
|
|
Meni ova siva konzola skroz dobro izgleda. E, i branici mi se mnogo svidjaju sa ovom crnom trakom po sredini. Koje felne / gume imas? Obim me zanima.
Vidim da su lepo popunile podkrila. Sto se celog dozivljaja tice, nema sta da komentarisem.
|
|
|
|
Bošim
|
napisana 5-1-2006 u 20:40 |
|
|
Imaš o gumama u "nešto novo o mom fići", obim ne mogu da merim, a i ne znam za šta će ti to, gume su 165/65R13, Bile su Hankook K701+silica, a
sada su Tigar wintera
|
|
|
|
luka.l
Profy šofer

Registrovan/a: 31-3-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: :S
|
napisana 6-1-2006 u 19:39 |
|
|
Cool....13ice, to me je zanimalo samo sam se malo cudno izrazio. Deluju mi nekako vece...
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Korisnik nije na vezi
|
napisana 6-1-2006 u 19:56 |
|
|
e luka oni branici su fabrichki 
tu crnu plastiku imaju samo 850-ice....

|
|
|
|
Bošim
|
napisana 7-1-2006 u 02:01 |
|
|
...I nije to plastika već prelepljena traka... Fabrički!
|
|
|
|
Black Dragon
Site Admin

Korisnik nije na vezi
|
napisana 7-1-2006 u 16:11 |
|
|
a da kod tebe je traka...
ali imaju modeli za plastikom na zhabice....
potpuno sam pomeshao

|
|
|
|
Bošim
|
napisana 7-1-2006 u 22:55 |
|
|
Da, to su imale zadjne serije, ali plastika ne ide celom dužinom branika, već samo do preko odbojnika. Kad sam već kod odbojnika, galvanizirao
(pocinkovao) sam zadnje odbojnike, i ispali su lepši nego novi za samo 200 dindži!!!
|
|
|
|
Luka
Profy šofer

Registrovan/a: 30-12-2005
Korisnik nije na vezi
Raspoloženje: trebam pare za benzin
|
napisana 8-1-2006 u 01:14 |
|
|
Kolko je para utrošeno u ovog Fiću? Otprilike.
|
|
|
|
ica
Korisnik nije na vezi
|
napisana 8-1-2006 u 16:14 |
|
|
drugim rechima ....
reci choveku kada si prestao da brojish .. 
|
|
|
| Strana: 1 2 3 .. 27 |